НОВО - REVESTECH
novo-system-leveling

REVESTECH

Иновативни, одржливи, еколошки одговорни хидроизолациони системи

Прочитај повеќе...
 
НОВО - System leveling
novo-system-leveling

SYSTEM LEVELING

Алат за правилна, полесна и поквалитетна монтажа на плочки, произведен од експерти во областа, од најквалитетна пластика:

Дистанцери (за една употреба)

Кајли (за повеќекратна употреба - до 25 пати назабениот дел останува неоштетен)

Клешти (за трајна употреба)

Прочитај повеќе...
 
НОВО - Liquid glass colors
liquid-glass-colors

Liquid glass colors

Течни пигменти, идеални за употреба со смолата Epomax Liquid glass течно стакло, за создавање на уникатни уметнички дела. Се карактеризираат со силна концентрирана моќ на боење со што се создаваат живописни резултати со само неколку капки. Во комбинација со смолата се добива прозрачен кристален ефект. Пигментите се без мирис и отпорни на УВ.

Амбалажа: 17ml

Прочитај повеќе...
 
НОВО - Mineral flexter testudo reflex white
Mineral-Flexter

Mineral flexter testudo reflex white

Новитет кај битуменските мембрани, кровна хидроизолациона мембрана со минерален керамички посип во бела боја - ултра рефлектирачки ефект.

За постигнување на т.н. „Cool Roof“ со многубројни предности ..

Прочитај повеќе...
 
НОВО - Multifill Diamond ФУГА
Multifil-Diamond

Фуга со исклучителни карактеристики

Благодарение на формулацијата без портланд цемент, обезбедува совршена униформност на бојата (без појава на вообичаените прошарувања избелувања..)

  Брзоврзувачка, лесна за работа и не иритирачка, водоотпорна и антибактерицидна, за секаков вид плочки, за ентериер и екстериер

Амбалажа 4кг

Прочитај повеќе...
 
НОВО - ЕПОКСИДНА ДЕКОРАТИВНА СМОЛА
NOVO-EPOKSIDNA-SMOLA.jpg

2 компонентна транспарентна смола - течно стакло

пакувања:

1кг (а+б)

3кг (а+б)

Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

+389 75 231 701

Прочитај повеќе...
 
Модули за заштита од птици
moduli.jpgМодули за заштита на површини како покриви, фасади,прозорци и слично од птици и нивно гнездење.Формираат бариера и ефикасно заштитуваат.Модулите не им штетат на птиците,само ги одбиваат и го ограничуваат нивниот пристап до одредени површини.Може да се комбинираат во било која должина,ред,форма...Тие се флексибилни и транспарентни.