Внатрешни бои
   ISOMAT
   
   Isomat color Economy
  полудисперзија; пакувања: 3 lit, 10 lit, 15 lit; покривност: 12m2/lit
  pdf Isomat color Economy, прочитајте повеќе
   
   Isomat color Classico
  подобрена полудисперзија; пакувања: 3 lit, 15 lit; покривност: 12m2/lit
  pdf Isomat color Classico, прочитајте повеќе
   
   Isomat Acryl Standard
  акрилна боја за надворешна и внатрешна употреба; пакувања: 3 lit, 15 lit; покривност: 12m2/lit
  pdf  Isomat Acryl Standard, прочитајте повеќе
   
   Isomat Bath&Kitchen
  специјална водоотпорна и антибактериска боја за кујни, купатила и останати простории каде што е присутна влага; пакувања: 0.75 lit, 3 lit, 10 lit; покривност: 12m2/lit
  pdf  Isomat Bath&Kitchen, прочитајте повеќе
   
 
developed by IT GLOB