Надворешни бои
   ISOMAT
   
   Isomat Acryl Standard
  акрилна боја за надворешна и внатрешна употреба; пакувања: 3 lit, 15 lit; покривност: 12m2/lit
  pdf Isomat Acryl Standard, прочитајте повеќе
   
   FLEXCOAT
  хидроизолациона високоеластична водоотпорна боја; пакувања: 3 lit, 10 lit; покривност: 12m2/lit
  pdf  FLEXCOAT, прочитајте повеќе
   
   Isomat SILICONE Paint
  силиконска надворешна боја со премиум квалитет за екстремни надворешни услови; пакувања: 3 lit, 10 lit; покривност: 12m2/lit
  pdf  Isomat SILICONE Paint, прочитајте повеќе
   
 
developed by IT GLOB