НОВО - System leveling

SYSTEM LEVELING

Алат за правилна, полесна и поквалитетна монтажа на плочки, произведен од експерти во областа, од најквалитетна пластика:

  • Дистанцери (за една употреба)
  • Кајли (за повеќекратна употреба - до 25 пати назабениот дел останува неоштетен)
  • Клешти (за трајна употреба)

 

Предности од употребата:

  • беспрекорна естетика
  • ефикасност-брза монтажа
  • едноставна инсталација
  • долготрајност на поплочените површини

 

novo-system-leveling