НОВО - Mineral flexter testudo reflex white
Mineral-Flexter

Mineral flexter testudo reflex white

Новитет кај битуменските мембрани, кровна хидроизолациона мембрана со минерален керамички посип во бела боја - ултра рефлектирачки ефект.

За постигнување на т.н. „Cool Roof“ со многубројни предности ..

Прочитај повеќе...
 
НОВО - Multifill Diamond ФУГА
Multifil-Diamond

Фуга со исклучителни карактеристики

Благодарение на формулацијата без портланд цемент, обезбедува совршена униформност на бојата (без појава на вообичаените прошарувања избелувања..)

  Брзоврзувачка, лесна за работа и не иритирачка, водоотпорна и антибактерицидна, за секаков вид плочки, за ентериер и екстериер

Амбалажа 4кг

Прочитај повеќе...
 
НОВО - ЕПОКСИДНА ДЕКОРАТИВНА СМОЛА
NOVO-EPOKSIDNA-SMOLA.jpg

2 компонентна транспарентна смола - течно стакло

пакувања:

1кг (а+б)

3кг (а+б)

Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

+389 75 231 701

Прочитај повеќе...
 
Модули за заштита од птици
moduli.jpgМодули за заштита на површини како покриви, фасади,прозорци и слично од птици и нивно гнездење.Формираат бариера и ефикасно заштитуваат.Модулите не им штетат на птиците,само ги одбиваат и го ограничуваат нивниот пристап до одредени површини.Може да се комбинираат во било која должина,ред,форма...Тие се флексибилни и транспарентни.


 
developed by IT GLOB