Кит маси
FAST-COVER
Готов акрилен кит за поправки
fast-cover.gif Готов лесен пенаст акрилен кит за пополнување на сите врсти на пукнатини и дупки со еден потег. Се нанесува на малтер, гипс плочи, дрво итн. Во слој со максимална дебелина од 5 цм. Не пука и не е неопходно брусење. Може да се бои после 30 минути. За внатрешна и надворешна употреба.
0220/6 Боја: Бела
  Потрошувачка: Околу 1,1 кг/м2/мм
  Пакување: 5 лит. 1 лит. 0,5 лит.
   
GB-COVER
Пастозен акрилен кит за гипс-фугирачка маса
gb-cover.gif Готова акрилна  маса  за глетување и фугирање  на гипсени плочи.  Обезбедува рамна и глатка  крајна површина, спремна за прајмерисање и  боење.
0219/6 Боја: Бела
  Потрошувачка: 2,0 - 3,0 кг/м2, зависно до дебелината на слој
  Пакување: 20 кг, 7 кг
   
JOINT-FILLER
Смеса за пополнување спојници на цементни плочи
joint-filer.gif JOINT-FILLER  е смеса на база на цемент која е полимерно модифицирана и појачана со фибер влакна за пополнување спојници на цементни плочи. Се одликува со голема еластичност, висока механичка цврстина и одлична адхезивна подлога. Лесно се поставува и се чисти.
0339/1 Боја: Сива
  Потрошувачка: 100-150 гр по метро спојница
  Пакување: 20 кг
   
CEMENT-HIGH STRENGTH
Цемент
cement.gif За припрема на сите врсти цементни малтери.
0330/6
Боја: Сива, бела
  Пакување: Сива: 4 кг, Бела: 4 кг