Бои
ISOMAT COLOR ACRYL
Акрилна емулзиона боја за надворешна употреба
 14_isomat_color_acryl.jpg Акрилна емулзиона боја за надворешна употреба. Се препорачува за нови или стари површини кои бараат често боење како што се јавни објекти, хотели, болници, училишта, итн. Се карактеризира со добра искористеност, покривна моќ и отпорност на стареење. Брзо се суши и веднаш по тоа може да се нанесе нареден слој.

 0242/6  Боја: бела и 305 селектирани нијанси од палетата на NCS 
   Потрошувачка: околу 12м2 од литар
   Пакување: 9 л, 3 л
   
ISOMAT COLOR
Емулзиона боја за внатрешна употреба
 13_isomat_color.jpg Емулзиона боја за внатрешна употреба. Ја карактеризираат високиот степен на искористливост и степенот на покриеност на површината, како и отпорноста на миење и стареење. Обезбедува многу добро врзување за било која нова или стара подлога. Без амонијак. Дава финална површина со одличен мат изглед.
 0231/6  Боја: бела и 305 селектирани нијанси од палетата на NCS 
   Потрошувачка:околу 12 м2 од  литар
   Пакување:9 л, 3 л
   
ISOMAT COLOR ECONOMY
Емулзиона боја на водена база за внатрешна употреба
 12_isomat_color_economy.jpg Емулзиона боја на водена база за внатрешна употреба. Се препорачува за употреба на нови или веќе обоени површини со емулзиона боја на водена база, на површини каде не се бара отпорност на миење и валкање (плафони ка јскладишта, скали итн ).

 0232/6  Боја: бела и 1330 селектирани бои од палетата на NCS
   Потрошувачка: околу 12м2 од литар
   
ISOMAT COLOR
Емулзиона боја
isomat-color.gif Висококвалитетна акрилна боја идеална за декорација и заштита на фасада. Поседува голема издржливост и отпорност на климатски промени. За внатрешна и надворешна употреба.
0204/6 Боја: Бела, Останатите бои по нарачка (минимум 300 кг)
  Потрошувачка: 10,0-12,0 кг/м2 по премаз
  Пакување: 150кг, 15 кг, 5 кг
   
ISOMAT ACRYL
100 % акрилна боја
isomat-acryl.gif Емулзиона боја за внатрешна и надворешна употреба.
0203/6 Боја: Бела, Останатите бои по нарачка (минимум 300 кг)
  Потрошувачка: 8,0-10,0 кг/м2 по премаз
  Пакување: 150кг, 15 кг, 5 кг
   
FLEXCOAT
Високо еластична акрилна хидроизолациона фасадна боја
flexcoat.gif Акрилен хидроизолациони премаз со високо еластичност. Наменет е за хидроизолација и боење на ѕидови, заштита на битуменски слоеви, боење и за заштита на кровни покривачи од кречен малтер итн. За внатрешна и надворешна употреба.
0202/6 Боја: Бела, Останатите бои по нарачка (минимум 300 кг)
  Потрошувачка: 8,0-10,0 кг/м2 по премаз
  Пакување: Сива: 10 кг, 3 кг
   
PFLEX-PRIMER
Високо квалитетен акрилен прајмер на водена база
flex-primer.gif Полимерна водена емулзија со висока пенетрација. Во комбинација со високо еластичен водоотпорен премаз FLEXCOAT, формира идеален систем за водоотпорност на ѕидови. Исто така е идеален прајмер за акрилни малтери.
0224/6 Боја: Бела
  Потрошувачка: 100-200 гр/м2
  Пакување: 20 кг, 5к, 1 кг
   
UNI-PRIMER
Акрилен прајмер за бои
uni-primer.gif Готов прајмер на водена база. Стабилизира слаби и трошни малтери.
 0209/1 Боја: Бела

Потрошувачка:  100-200 гр/м2
  Пакување: 20 кг, 5к, 1 кг