Лакови
EPOXYCOAT
2К епоксиден премаз
epoxycoat.gif Двокомпонентен епоксиден премаз на база на растворувач. Обезбедува висока отпорност на абразија, дејство на хемикалии и климатски услови.
0405/1 Боја: RAL 9003 (бела), RAL 7035 (светло зелена), RAL 1015 (кремкаста). Останати RAL бои  по нарачка (минимум 120 кг)
  Потрошувачка: 200-300 кг/м2/по премаз
  Пакување: 8 кг
   
EPOXYCOAT-S
2К епоксиден премаз за базени
epoxycoat-s.gif Двокомпонентен епоксиден премаз, содржи растворувач. Поседува голема отпорност на абразија, дејство на хемикалии и климатски услови, како и појачана флексибилност. Идеален е за боење базени за пливање.
0406/1 Боја: Базенска плава, RAL 9003 (бела), Останати RAL бои  по нарачка (минимум 144 кг)
  Потрошувачка: 200-300 кг/м2/по премаз
  Пакување: 9,6 кг, 2 кг
   
EPOXYCOAT-W 2К епоксиден премаз на водена база
epoxycoat-w.gif Двокомпонентен епоксиден премаз на водена база. Идеален е за употреба на влажни бетонски подлоги или на свеж бетон (старост <28 дена). Обезбедува висока отпорност на абрезија, како и дејство на хемикалии и климатски услови.
0420/1 Боја: RAL 7035 (светло зелена), RAL 1015 (кремкаста), Останати RAL бои  по нарачка (минимум 120 кг)
  Потрошувачка: 200-300 кг/м2/по премаз
  Пакување: 9 кг, 3 кг
   
EPOXYCOAT-VSF 2К епоксиден премаз без растворувачи
epoxycoat-vsf.gif Двокомпонентен епоксиден премаз без растворувачи. Обезбедува висока отпорност на абрезија, како и дејство на хемикалии и климатски услови.
0406/1
Боја: RAL 7035 (светло сива), RAL 7040(сива), RAL 1015 (кремкаста). Останати RAL бои  по нарачка (минимум 120 кг)
  Потрошувачка: 200-300 кг/м2/по премаз
  Пакување: 10 кг
   
MEGACRET-40
2К антикорозивен епоксиден премаз
epoxycoat-ac.gif Двокомпонентен антикорозивен епоксиден прајмер за метални површини содржи растворувачи. Се користи самостално, како финален слој, или како антикорозивен прајмер пред нанесување EPOXYCOAT, EPOXYCOAT-VSF или EPOXYCOAT-S.
 0413/1 Боја: RAL 3009 (црвено кафеава), RAL 7040 (сива), Останати RAL бои  по нарачка (минимум 120 кг)

Потрошувачка: 150-200 кг/м2/по премаз
  Пакување: 8 кг, 3 кг
   
DUROFLOOR-BI
2К безбојна епоксидна импрегнација
durofloor.gif

Двокомпонентна безбојна епоксидна смола содржи расворувачи. Се користи за имрегнација на цементни површини кои барааат  цврстина , отпорност на абразија и одбивање на прашина. Исто така е прајмер за EPOXYCOAT, EPOXYCOAT-VSF или EPOXYCOAT-S.

0403/2 Боја: Провидна

Потрошувачка: 150-250 кг/м2/по премаз
  Пакување: 10 кг, 4 кг
   
SM-14 Специјален разредувач за епоксидни премази
sm-14.gif Разредувач за епоксидни премази EPOXYCOAT, EPOXYCOAT-AC и EPOXYCOAT-S. Средство за чистење алат во тек на примена со наведените епоксидни материјали.
0407/1  Боја: Провидна
  Пакување: 25 кг