Битуменски материјали за поправки
ASPHALTOS
Ладна асфалтна мешавина за моментална поправка на патишта
asphaltos.gif Готова мешавина за санација на помали оштетувања (дупки) на асфалтни или бетонски подлоги. Дава висока флексибилност, и не доаѓа до пукање после ефектот на ширење и собирање. Има одлично налегнување на подлога, висока отпорност на временски услови и сареење.
1010/6 Боја: Црна
  Потрошувачка: Околу 21 кг/м2/цм
  Пакување: 25 кг
   
ISOMAC
Битуменски мастикс
isomac.gif Битуменски мастикс кој поседува одлична адхезија и еластичност. Се нанесува се по ладна постапка и погоден е за заптивање  споеви на хоризонтални и вертикални површини, за премостување на помали пукнатини и за обработка на недостапни места при поставување на битумеснки мембрани, како и за регенерација на стари битуменски слоеви.
1018/6 Боја: Црна
  Потрошувачка: 1,2-1,3 кг/лит
  Пакување: 20 кг, 5 кг