Армирање на малтери
СТАКЛЕНА МРЕЖИЦА ЗА МАЛТЕР
Стаклена мрежица


fiberglas.gif
Многу снажна стаклена мрежица за армирање продолжни материјали или цементни малтери изложени на пукање.
0207/1 Боја: Плава: 90 г/м2 Отвори 11мм x 11мм, Плава: 120 г/м2 Отвори 11мм x 10мм, Бела: 160 г/м2 Отвори 3,5мм x 4,0мм (за термо фасади)
  Пакување: Ролна 0,25м x 50м,  1м x 50м
   
   
ФИБЕРГЛАС ТРАКА
Самолеплива фиберглас трака


tape.gif
Самолеплива фиберглас трака за армирање гипс плочи, цементни кошулици итн. Погодна за премостување пукнатини кај репературни работи.
0331/1 Пакување: Ролна: 90 м, 20 м
   
 
developed by IT GLOB