Битуменски водонепропустливи мембрани
   INDEX-290.png
   
   Tecnoflex V
  основна полимерна битуменска мембрана зајакната со стаклени влакна
  pdf Tecnoflex V, прочитајте повеќе
   
   Tecnoflex P
  зајакната флексибилна битуменска мембрана
  pdf Tecnoflex P, прочитајте повеќе
   
   Testudo Spunbond Poliestre
  еластопластомерна битуменска мембрана
   pdf Testudo Spunbond Poliestre, прочитајте повеќе
   
   Helastopol / Mineral Helastopol
  еластомерна битуменска мембрана со или без минерален посип
  pdf Helastopol / Mineral Helastopol, прочитајте повеќе
   
   Defend Atiroot
  еластопластомерна битуменска мембрана со додатоци кои спречуваат пробивање на корени, наменета за кровни градини
   pdf Defend Atiroot, прочитајте повеќе