НОВО - REVESTECH
novo-system-leveling

REVESTECH

Иновативни, одржливи, еколошки одговорни хидроизолациони системи

Прочитај повеќе...
 
НОВО - System leveling
novo-system-leveling

SYSTEM LEVELING

Алат за правилна, полесна и поквалитетна монтажа на плочки, произведен од експерти во областа, од најквалитетна пластика:

Дистанцери (за една употреба)

Кајли (за повеќекратна употреба - до 25 пати назабениот дел останува неоштетен)

Клешти (за трајна употреба)

Прочитај повеќе...